خامه جزو لبنيات است يا جزو چربي‌هاست؟

چاي شيرين، پنير، کره، مربا، شير، عسل، تخم مرغ، آب ميوه و خامه. اين‌ها خوراکي ‌هاي رايج صبحانه‌ ما هستند و اغلب ما در صبحانه ‌مان يک يا چند قلم از اين‌ها را مصرف مي‌ کنيم.

بحث ما درباره يکي از همين اجزاست: خامه.

خيلي ‌ها خامه را بيشتر از ساير خوراکي‌ هاي صبحانه دوست دارند و بعضي ‌‌ها هم در ساير وعده‌هاي غذايي ‌شان از آن استفاده مي‌ کنند و براي درست کردن انواع دسر و کيک از آن کمک مي‌ گيرند.

خامه از نظر فرآيند توليدش جزو فرآورده‌هاي لبني است و مانند ساير اعضاي خانواده‌ اش سفيد رنگ است اما به دليل ميزان چربي بالا و از نظر گروه ‌بندي برحسب ريزمغذي ‌ها و موادي که تا حدودي انرژي را از مواد چرب تامين مي‌ کنند، در گروه چربي ‌ها دسته‌ بندي مي ‌شود. در مورد كره و سرشير هم همين ‌طور است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *